Hej alla underbara vänner! Salong Randevus blogg är nu i full gång (med start på detta inlägg)! Vi är extremt glada att nu kunna underhålla bloggen och erbjuda våra läsare innehåll. Det har hänt en hel del, och det ska även hända mycket mer framöver! Att dela resan med er och att kunna hålla er informerade kring vad som händer på salongen är en tjänst vi ser som nödvändig för både er och oss. Här kommer ni kunna finna det mesta i nyhetsväg vad gäller salongen. Skulle något avvikande ske kring salongen kommer nyheten att publiceras här. Utöver det kommer vi också att hålla er uppdaterade kring evenemang och kampanjer. Vi sitter redan nu och filar på kampanjer för diverse fars- och morsdagar, högtider och annat. Det kommer bli guld!

Vi kommer också att dela med oss av bilder när vi ger oss ut på vägarna och klipper i andra städer!
Som många av er redan märkt har vi exempelvis renoverat i salongen och kassan är förflyttad till salongens vänstra flank, sett utifrån. Vi pysslar med lite andra förändringar också. Det känns trots allt som rätt i tiden, det sker förändringar för fullt på Randevu! Personal tillkommer, ambassadörer tillkommer och stämningen skjuter i taket.

Det känns också som ett fantastiskt tillfälle att hälsa ALLA välkomna och även ett STORT tack! Till alla nya, gamla, långhåriga, korthåriga, skäggiga och icke-skäggiga kunder. Ni är verkligen underbara! Ni gör det möjligt för oss att kunna ha en verksamhet som är innefattar både beauty och gentleman. Det är vi evigt tacksamma för!

Ni vet väl att ni kan finna oss på Instagram OCH (numera) snapchat under namnet ”SalongRandevu”. Vi finns också på Facebook i vanlig ordning. Ses där!

/
RandevuCrüe