Hej på er! Vi kör en liten uppdatering kring vad för kul vi haft för oss det sista! Vi kan väl börja i rätt ände? Vi har inlett ett samarbete med det färgrika och glada företaget Happy Socks! Så jäkla kul! Vi är nu återförsäljare av de absolut gladaste strumporna i världen, och de finns i samtliga storlekar! Vi vill dock passa på och informera att de säljer rätt snabbt. Vi har även köpt en matchande strumpor för barnen! Barnens storlekar är anordnade efter åldrar, och åldrarna är 2-3 år och 4-6 år.  Dessa är de storlekar vi erbjuder:

Barnstrumpor: som ovan nämnt 2-3 år och 4-6 år.
Priset för barnens strumpor: 100 kr.

Övriga strumpor: storlek 36-40 och 41-46.
Pris: 90 kr.

Vi är jätteglada över att kunna erbjuda dessa strumpor, och det är så kul att se kundernas glada reaktioner.

Vidare har vi precis kommit hem från Stockholm och eventet Swedish Barber Expo då vi var och firade World Beard Day. Det var en hektisk dag och föreläsningarna avlossade varandra. Vi såg duktiga barberare från hela världen visa upp sina egna utformade tekniker för hur de arbetar med skägg och hår. Det diskuterades även hur barberare idag gynnas av att föra in tekniker från frisörer i sitt yrke.

Vi fick även ta del av The Lions Barber Collective; en välgörenhetskampanj för att hjälpa människor med psykisk ohälsa och självmordstankar. Detta grundade sig i det terapeutiska arbete som barberare har, att de har möjlighet att få höra kunders tankar på, inte sällan, veckobasis. Det finns alltså de som träffar sina barberare och får utlopp för mycket som händer i deras liv. Ett superfint initiativ som vi stöttar med glädje!

Slutligen vill vi tacka arrangörerna för World Beard Day, vi vill tacka Björn Axén, alla fina kollegor, alla besökare och alla andra stockholmare vi hade äran att vi mysa med en stund!

/RandevuCrüe