Hej alla! Supergoda nyheter för alla potentiella nya kunder! Vår duktiga frisör Jasmina erbjuder nu 20 % rabatt till alla sina nya kunder på färgbehandlingar! Erbjudandet gäller dock under begränsad tid och bokningarna sker, så knip din tid!

Vi vill officiellt också passa på att hälsa vår nya härliga familjemedlem Ozzy välkommen till RandevuCrüe! Han har endast jobbat i några veckor och redan lyckats bygga en härlig skara kunder! Ozzy är, kan med glädje meddelas, en riktig räv när det kommer till fade-konsten. Höga, låga, och allt du kan tänka dig! Känd för sitt väldigt professionella sätt att bemöta kunder och med ett fokus av rang är vi stolta att ha med honom.

Och i andra lite övriga nyheter kan meddelas att vi för tillfället slipar för fullt på framtida planer! Allt kan förvissa inte dessvärre avslöjas just nu (hur motvilligt det än är att inte avslöja), men vi kan säga så mycket som att vi har ögonen på ett par riktigt härliga kampanjer med allt gott som väntar framför oss i höst- och vinterårstider.
Vi har halloween som står för dörren och diverse fars dagar, för att inte tala om julen som helt säkerligen kommer att traska fram med stora steg. Att få dela allt detta med er kommer bli guld!

Lite god trivial inside-information. Det pågår lite av tävling mellan herrarna i salongen. För att alltid låta renligheten ligga i första rummet bör man ägna sig åt aktiviteter som gör det kul! Därför är en tävling passande, personalen emellan. Tävling går ut på att våra kära herrar ska försöka hålla sina diverse arbetsplatser så rena som möjligt! Det innebär regelbunden underhållning och städning av sin plats, dock med ett kul syfte! Belöningen är bra, men tävlingen är ännu bättre. Folk putsar som aldrig förr! Jag lovar att hålla er uppdaterade! Tja!

 

// RandevuCrüe