Hej gott folk! Nu var det ett tag sedan vi skrev ett blogginlägg, men det är ju också tanken på ett sätt. Att blogginläggsflödet fylls vid lite extra anmärkningsvärda tillfällen. Vi var exempelvis på besök i Malmö under helgen för att besöka frisörmässan. Vi var där ihop med vår vän Iman Khalaf och hans Noberu. Det var verkligen en fantastiskt fin mässa! De workshops som fanns tillgängliga, bland annat av just Iman, var grymma! Att få träffa våra kollegor från runt om i landet var mycket trevligt, och tyvärr kunde vi inte närvara på efterfesten men det sägs att den var en tiopoängare! Lite bilder från mässan följer längre ner, där ni kan se hur Slagthuset i Malmö invaderades av dessa modemedvetna frisörer!

Så vi vill rikta ett stort tack! Malmö är verkligen en underbar stad, och vi testade även er ökända falafel och kan meddela att vi rättar in oss i kärlekskören!