Klockan ringer åtta på morgonen. Amin är uppe tidigt. Tävlingen börjar först 13:00. Men bilen åker från Göteborg redan vid 10.

– Jag vill gärna vara uppe tidigt. Jag ligger kvar i sängen en stund, men jag tar upp mobilen och kollar igenom min modells skägg lite. Ibland kan jag ligga och skissa i skäggbilden på mobilen, haha. Men jag känner mig mer vaken om jag går upp lite tidigare. Så är det med jobbet också.

Amin la sig tidigt kvällen innan. Det är tydligt att han verkligen vill leverera.

– Ett tag tänkte jag faktiskt ställa in min medverkan. Jag kände mig så trött några dagar innan och tänkte att jag aldrig kommer kunna göra bra ifrån mig. Jag pratade med Sina (ansvarig för PR och marknadsföring) och vi kom fram till att vi kanske inte borde ställa upp när formen är så dålig. Men vi kom överens om att det vore fel att ställa in nu.

Bilen anlände i Varberg vid 12. Det var inte så gott om tid som förväntat.

Hur kändes det innan tävlingen då?

– Det kändes bra. Men jag var nervös, haha. När de frågade vilka tre som ville köra först anmälde Sina mig direkt. Då blev jag lite nervös. Men sen försvann det. Det kändes som en vanlig dag på jobbet när vi väl drog igång.

Under middagen efter tävligen blev det officiellt! Amin Iranmanesh står som vinnare!

Hur känns det att få representera västkusten på Tele2 Arena 1 september?

– Jättekul! Vi älskar ju Göteborg och hela västkusten, så det är verkligen en ära. Vi är jätteglada.

Randevu Crue intar 1 september Stockholm och Tele2 Arena för att tävla om platsen som Sveriges bästa barberare. Vilka de andra deltagarna är, är ännu inte avgjort.

– Det spelar ingen roll egentligen vilka de blir. Jag älskar tävlingen bara. Det är så kul. Vi gör ju detta för att det är kul.

Något du vill hälsa de andra deltagarna?

– Ja! Lycka till! Det ska bli roligt att få stå på scen med er! Vi ses 1 september!

Med de orden lämnar Amin sin halvt uppätna tallrik med ris och thailändsk kycklinggryta, och går tillbaka till jobbet. Han är borta på en sekund. Vi ses!