Våra Frisörer

Läs mer om Randevu Crüe!

Amin

Ägare av Salong Randevu Barbershop/barberare och frisör.

Amin blev utsedd till Sveriges bästa barberare 2018! Först kammade han hem titeln som Västkustens bästa barberare 2018! Amin slog upp Randevus dörrar 2015 med en dröm och någon enstaka barberarstol. En salig bladning av traditionell barbershop, med inriktning på mode. Detta ledde till att en av Göteborgs första salonger för barbering och beauty föddes. Amin har gjort sig känd för att alltid bidra med mängder av glädje.

Jasmina

Frisör

Jasmina är en av våra frisörer, men hon är likväl också en mycket skicklig barberare. Jasmina har arbetat nio år i frisörbranschen på flera olika platser innan hon, sen några år tillbaka, landade på Randevu. Med en lättsam och avslappnad attityd skapar hon en behaglig upplevelse som lockar tillbaka kunder. Hon är lika bekväm med att fixa en snygg fade och skägg som hon är med en färgbehandling!

Julius

Barberare

Julius är en erfaren och träffsäker barberare med flera års erfarenhet inom yrket. Julius arbetar efter mottot att alltid låta bringa mode och en livsstil in i sitt arbete. Då han själv är en väldigt modemedveten person med ett gott öga för stil, låter han håret och skägget skräddarsys efter vad som passar i samråd med kunden.

Basam

Barberare

Basam är vår nya tillskottet på Stenpiren Han lär sig det mesta va läxan hos proffsen Omar och har visat sig att är bra på dansa med!

Måns

Barberare

Barberaren med stil som levererar en klass utan dess like! Ni hittar Måns på Stenpiren.

Carl ”Kalle” Cavali

Barberare

Ni hittar Kalle på Stenpiren.

Parham

Efter ett kort uppehåll för han en comeback till Salong Randevu! En barberare ni inte vill missa!

Ni hittar Parham på Stenpiren.