Våra Frisörer

Läs mer om Randevu Crüe!

Amin

Ägare av Salong Randevu Barbershop/barberare och frisör.

Amin blev utsedd till Sveriges bästa barberare 2018! Först kammade han hem titeln som Västkustens bästa barberare 2018! Amin slog upp Randevus dörrar 2015 med en dröm och någon enstaka barberarstol. En salig bladning av traditionell barbershop, med inriktning på mode. Detta ledde till att en av Göteborgs första salonger för barbering och beauty föddes. Amin har gjort sig känd för att alltid bidra med mängder av glädje.

Omar

Barberare

Omar Salmoon, ett av våra senaste tillskott i Randevu, har visat extremt goda färdigheter på sax och kam. Med en brinnande passion för yrket och en förkärlek till att bjuda på sina kollegor på godsaker varje dag har han blivit en favorit bland både kunder och kollegor. Vi ser fram emot att se vad framtiden har i görningen för Omar. Med denna omfattande passion finns inga gränser!

Jasmina

Frisör

Jasmina är en av våra frisörer, men hon är likväl också en mycket skicklig barberare. Jasmina har arbetat nio år i frisörbranschen på flera olika platser innan hon, sen några år tillbaka, landade på Randevu. Med en lättsam och avslappnad attityd skapar hon en behaglig upplevelse som lockar tillbaka kunder. Hon är lika bekväm med att fixa en snygg fade och skägg som hon är med en färgbehandling!

Parham

Barberare

Parham är en av de duktigaste barberare som kallas för Parham the old school eftersom han tar hand om klassiska frisyrer i salongen. Han kan skinfade också men klassiskt är hans grej👌🏽
Inom kort tid han blev en av de bästa på sitt yrke.

Julius

Barberare

Julius är en erfaren och träffsäker barberare med flera års erfarenhet inom yrket. Julius arbetar efter mottot att alltid låta bringa mode och en livsstil in i sitt arbete. Då han själv är en väldigt modemedveten person med ett gott öga för stil, låter han håret och skägget skräddarsys efter vad som passar i samråd med kunden.