Om Oss

Vår vision

 

Vi sökte länge efter en stil som präglas av olika kulturer. Att låta den klassiska rockabilly-kulturen leva sida vid sida med en känsla av exklusivitet var grundtanken. Vi adderade även den moderna frisörsalongskänslan, som ger salongen ytterligare ett djup! Vi har i salongen också en bar i klassisk barbershopkänsla, där våra kunder kan avnjuta en kall lättöl eller ett alkoholfritt alternativ. Vill man avnjuta en varm dryck har vi allt från en espressoshot till thé.

Salongens Historia

Början.

 

Verksamhetens grundare Amin hade redan innan han öppnade dörrarna till Randevu 10 års erfarenhet inom branschen. Han slet hårt och sparade pengar för att en dag kunna öppna upp sin egen butik. Han var nu på jakt efter en tom lokal i centrala Göteborg och fann en vid Stenpiren, där vi idag håller till. Han stod nu helt själv i salong där han skulle börja att bygga sin dröm.

 

Sökandet efter vår stil.

 

Amin höll ett litet vakande öga över barbershopverksamheterna i GBG och kom fram till att något saknades bland alla dessa. Man byggde oftast inte efter någon gemensam stil. Detta ville Amin ändra på. Han valde att köra på den klassiska rockabilly-stilen och blanda detta det en lyxig och exklusiv känsla, då båda stilarna ligger honom nära hjärtat. Detta resulterade i det ni ser idag. Vår salong är en salig blandning av 50-talets USA och ett stilriktigt Rom.

 

Den nya generationen.

 

Att påstå att Randevu nått sitt slutgiltiga stadium vore fel. Randevu befinner sig ständigt i en utvecklande fas. Vi vet egentligen aldrig vad för typ av inspiration som infinner sig, och det är något vi är glada över. Blandningen av stilar och kulturer i vår salong är det som vi anser gör oss unika. Mixen av den klassiska rockabilly-stilen ihop med en exklusiv stil skapar det bästa ur två världar. Den fortsatta expanderingen av vår verksamhet leder förhoppningsvis till ny typ av inspiration!