Barbering

En barberare har som huvudmål att klippa, sköta om, styla och raka mäns hår. Och det utrymme som en barberare arbetar på kallas barbershop. Det är dock inte bara en plats att vårda om sitt skägg och hår; utan har även blivit en social samlingsplats genom åren. Här träffas folk också för att prata och ha trevligt. Vi kan med stolthet säga att vi är en barbershop och erbjuder en av stans bästa barbering! 

Klippning

Vi erbjuder naturligtvis även alternativ utöver barbering. Hos oss finner du frisörer av högsta klass tillgänglig för alla. Att våra frisörer arbetar med produkter av bästa kvalité har för oss alltid varit en gemensam strävan som vi värdesätter högt. Oavsett om det skulle vara inför ett bröllop eller en vanlig klippning. På detta sätt kan med säkerhet alltid erbjuda kunden bästa möjliga service. 

Styling

Vi stylar ditt hår till perfektion. Vi kan stolt meddela att våra frisörer besitter mångfacetterad kunskap kring åtskilliga typer av frisyrer. Oavsett om det rör sig om en hel bruduppsättning eller en klassisk rockabilly-frisyr. 

Hårfärgning

Salong Randevu utför alla sina färgbehandlingar med de bästa färgerna försedda av företaget Wella. De produkter Wella använder är välkända för sin skonsamhet mot hår och hårbotten. Våra duktiga frisörer utför dessa behandlingar av hösta klass! 

Boka tid via telefon eller online!

BOKA DIREKT ONLINE

FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

KONTAKTA OSS VIA TELEFON ELLER VIA KNAPPEN NEDAN

KONTAKTA OSS