Amin

ÄGARE/BARBERARE

Amin, ägare av Salong Randevu Barbershop, barberare och frisör. Amin slog upp Randevus dörrar 2015 med en dröm och någon enstaka barberarstol. Han hade alltid salongens koncept i åtanke och började arbeta hårt för att uppnå den. En salig bladning av traditionell barbershop, med inriktning på mode. Detta ledde till att en av Göteborgs första salonger för barbering och beauty föddes. Amin har gjort sig känd för att alltid bidra med mängder av glädje. Hans energi och positivitet är en oändlig brunn, som bidragit till att etablera Randevus koncept! 

Jasmina

FRISÖR

Jasmina är en av våra frisörer, men hon är likväl också en mycket skicklig barberare. Jasmina har arbetat nio år i frisörbranschen på flera olika platser innan hon, sen några år tillbaka, landade på Randevu. Med en lättsam och avslappnad attityd skapar hon en behaglig upplevelse som lockar tillbaka kunder. Som ovan nämnt är Jasmina både frisör och barberare, vilket gör att hon är lika bekväm med att fixa en snygg fade och skägg som hon är med en färgbehandling! 

Julius

BARBERARE

Julius är en erfaren och träffsäker barberare med flera års erfarenhet inom yrket. Julius arbetar efter mottot att alltid låta bringa mode och en livsstil in i sitt arbete. Då han själv är en väldigt modemedveten person med ett gott öga för stil, låter han håret och skägget skräddarsys efter vad som passar i samråd med kunden. Julius bär också ett starkt fokus i sitt arbete, och tar den tid han behöver för att uppnå perfektion. 

Emilia

FRISÖR

Emilia är också en frisör som  kan titulera sig barberare. Med sina sex år i branschen har hon mycket erfarenhet. Inom en mycket snar framtid har hon också fått sitt mästarbrev inom frisöryrket. Emilias frisörliv har breddats av det faktum att hon besökt en del spännande platser världen runt där hon samlat på sig ytterligare erfarenheter. Emilia har etablerat sig, bland både personal och kunder, som en harmonisk person, med en träffsäker känsla för stil. Till henne kan man komma med allt från bruduppsättningar till skägg- och hårbehandlingar!

Mic

Barberare

Mic är, vad vi kallar, en gentlemans barber. Det ryktas att han föddes med rakkniven i hand. Mic utmärker sig genom sina klassiska barberstil, och med sin kunskap på rakkniven. Han lever och dör för sitt yrke, och hos honom är du alltid i trygga händer.
Välkommen!

Sina

PR- och kommunikationsansvarig

Driver Salong Randevus marknadsföring och PR, samt övrig kommunikation. För frågor, samarbeten eller övrigt; kontakta Sina!