Amin

ÄGARE/BARBERARE

Amin, ägare av Salong Randevu Barbershop, barberare och frisör. Amin blev utsedd till Sveriges bästa barberare 2018! Först kammade han hem titeln som Västkustens bästa barberare 2018! Amin slog upp Randevus dörrar 2015 med en dröm och någon enstaka barberarstol. Han hade alltid salongens koncept i åtanke och började arbeta hårt för att uppnå den. En salig bladning av traditionell barbershop, med inriktning på mode. Detta ledde till att en av Göteborgs första salonger för barbering och beauty föddes. Amin har gjort sig känd för att alltid bidra med mängder av glädje. Hans energi och positivitet är en oändlig brunn, som bidragit till att etablera Randevus koncept! 

Jasmina

FRISÖR

Jasmina är en av våra frisörer, men hon är likväl också en mycket skicklig barberare. Jasmina har arbetat nio år i frisörbranschen på flera olika platser innan hon, sen några år tillbaka, landade på Randevu. Med en lättsam och avslappnad attityd skapar hon en behaglig upplevelse som lockar tillbaka kunder. Som ovan nämnt är Jasmina både frisör och barberare, vilket gör att hon är lika bekväm med att fixa en snygg fade och skägg som hon är med en färgbehandling! 

Julius

BARBERARE

Julius är en erfaren och träffsäker barberare med flera års erfarenhet inom yrket. Julius arbetar efter mottot att alltid låta bringa mode och en livsstil in i sitt arbete. Då han själv är en väldigt modemedveten person med ett gott öga för stil, låter han håret och skägget skräddarsys efter vad som passar i samråd med kunden. Julius bär också ett starkt fokus i sitt arbete, och tar den tid han behöver för att uppnå perfektion. 

Emilia

FRISÖR

Emilia är också en frisör som  kan titulera sig barberare. Med sina sex år i branschen har hon mycket erfarenhet. Emilia besitter även ett mästarbrev inom frisöryrket! Emilias frisörliv har breddats av det faktum att hon besökt en del spännande platser världen runt där hon samlat på sig ytterligare erfarenheter. Emilia har etablerat sig, bland både personal och kunder, som en harmonisk person, med en träffsäker känsla för stil. Till henne kan man komma med allt från bruduppsättningar till skägg- och hårbehandlingar!

Mic

Barberare

Mic är, vad vi kallar, en gentlemans barber. Det ryktas att han föddes med rakkniven i hand. Mic utmärker sig genom sina klassiska barberstil, och med sin kunskap på rakkniven. Han lever och dör för sitt yrke, och hos honom är du alltid i trygga händer.
Välkommen!

Omar

Barberare

Omar Salmoon, ett av våra senaste tillskott i Randevu, har visat extremt goda färdigheter på sax och kam. Med en brinnande passion för yrket och en förkärlek till att bjuda på sina kollegor på godsaker varje dag har han blivit en favorit bland både kunder och kollegor. Vi ser fram emot att se vad framtiden har i görningen för Omar. Med denna omfattande passion finns inga gränser!

Martin

Barberare

Martin Kronbäck har ni här! En solstråle utan dess like. Nyligen utkommen från barber academy, med ett ständigt lärande öga öppet. Har Martin två minuter över ställer han sig jämte och iakttar tekniker från sina kollegor. Ingen teknik är för komplicerad för att bevaka och lära sig av. På detta sätt komponerar Martin ihop sin egen teknik. Det som utmärker Martin, bortsett från hans hunger för att lära sig, är att han gärna engagerar dig i klippningen, just för att uppnå önskat resultat. Boka hos Martin idag och ta del av glädjen och passionen!

Sina

Barberare

PR- och kommunikationsansvarig

Efter att ha iakttagit barberarna på salongen i över ett års tid gick det inte längre. Nyfikenheten för att kunna fixa en farligt snygg frisyr och skägg tog över. Sina har drivit Sveriges första och enda barbershop-talkshow på Youtube och har nu givit sig in i yrket. Följ med på resan och bli en del av Sinas värld – vi garanterar att det i alla fall blir väldigt kul. Nämner han sin språkvetarexamen för dig bjuder vi på en iskall Cola!